LaKerDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 şanslı gol ve kaçan pana golleri direkler olsun direkleri yalamalar olsun ama gs galip gelmeyi başardı. zaten yunanlara karşı galip gelmelerini isterdim yunan gazetelerinde hakkımızda ileri geri haberler yapılacaktı bunları görmektense gsnin galip gelmesi mantıklıydı ama bu galibiyet aldatmasın diyorum kimseyi .
Pananın kaçırdıklarını yazmıssın peki Galatasarayın kaçırdıkları?.. Maçı 90 dakika izledim bir tane direkten dönen topları var direkler yok.. diregi yalayan topları sayacak olursan GS'nin kaçırdıklarına ne demeli?..

Bu galibiyet bizi aldatmadı Galatasarayın kalitesini açıkça gösterdi.. Şans herzaman bir yere kadardır..Ayhan Akmanın yerine oynayan Mehmet Topal gününde olsaydı top kayıplarıda fazla olmazdı.. ama herşeye rağmen galibiyet için Galatasarayın adı bile yetti.. Orta saha ve ileri uçta Mehmet Topal dışında aksayan olmadı ve galip geldik.

Şans faktörü varsa oda Rijkaard ve Neskens Galatasaray için büyük şanstır..Bu takımın başkada şansa ihtiyacı yok... her takımı yeneriz her takımla kafa kafaya oynarız..