Windows 7 güzel kullanıyorum gayet iyi ama nedir bu güvenlik takıntısı anlamıyorum. Ben şahsen iddia ediyorum antivirüssüz pc kullanayım hiçbir virüsle falan işim olmaz karşılaşmam. Nereye tıklayacağını bilenede birşey olmaz. Karı kız sitesi linki atan, oralardan buralardan yazı çıkan, p***0 sitelere giren ve hele hele bunu internet explorer ile yapan herkes, amatör kullanıcılar için yazılan virüsleri yemeye mahkumdur. Kullanıcılar güvenli değilki windows güvenli olsun.
Nereye tıklayacağını bilenede birşey olmaz cok dogru
Arkadaslar Kızmayın ama Benm Tek Bildiğim Gercek Vardır.
"Kendin Kodlamadığın Bir Sisteme Güvenme ArkaPlanda Ne oldugundan Haberin Yok".
benm bildiğim budur
Hazirladigin bi isletim sistemi varsa kullanirim... Linux sever biriyim. Ubuntu 9.10 gelene kadar win7 la idare ediyorum... Ve Windowsun kullandigim en iyi isletim sistemi bu.
win7 kullanıyorum ve antivirüs kurmadım.. gayet memnunum. ki sistemim baya düşük

herkesn kullanmasını öneriyorum..
öyle ki; 512 ram + amd athlon 2.0 işlemci bi bilgisayar kurdum ve xp den daha iyi performans gösterdi. yorum sizin

+ sakın cracked indirmeyin.
Zaten microsoft'un sitesinden orjinal indirebiliyorsunuz 2010 kasim ayina kadar izin vardi... 2010'a kadar kullanin sonrasi Allah kerim... Sonrada Linux'a gelin