zuperboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın yazmayım yazmayım diyorum ama gerçekten sabrımı sınıyorsunuz , herkes birşeyler söylüyor bu olay bir tek bizim değil herkesin başına gelebilirdi. Geliyorda ilk biz değiliz sonda biz olmayacağız. Benim anlamadığım sanki adam öldürmüşüz gibi üstümüze geliniyor, forumda bu kadar düşmanımız olduğunu bilmiyordum açıkcası.. Herkes bir şeyler saçmalamış buraya yazmakla neyi değiştiriceksiniz anlam veremiyorum hdd kurtarma merkezine gidecek oradan alınan sonuca göre bir açıklama yapılacak tekrar daha neyi tartışıyor bunca insan ? Konu sahibine gelince sen kardeşim benden hem hostinginin ücretini istiyosun hem script zararını bilmem ne, o kadar değerliyse scriptin git ihs ' den al hostunu ? ben kimsenin script zararını karşılamak zorunda değilim. Herkes sonuçta hiçbir sorun olmayacak hiç sorun yaşanmayacak garantisiyle buradan alışveriş yapmadı. Bizde istemezdik sorun sıkıntı olsun ama ne yapabiliriz söylermisiniz ? Yedek sisteminin bozulması tam bir şaka zaten.. Onca firma geldi geçti millet değil yedek vermek komple firmayı bırakıp kaçtı. Biz elimizden geldiğince herkese yardım etmeye çalıştık ediyoruzda, yaklasık 51 saattir uykusuzum artık inanın gerçekten yazıktır. Biraz insafa gelin tamam ben hatamız yoktu demiyorum illaki bazı şeyler bizim yüzümüzden oldu ama bu saatten sonra beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden.. Ben herkesle uzlaşmak aradaki sorunları halletmek için çabaladım adımız rüşvetciye çıktı. Herkes ne düşünürse düşünsün artık bu saatten sonra. Buraya başka mesaj yazmayacaktım fakat bu uzun ve son mesajı yazma gereği duydum. Bundan sonra isteyen istediğini yazabilir ..
NOT : Konu sahibinin sadece sağladığımız reseller veya host ücreti geri iade edilir talep edilirse.
Kardeşim ilk önce insanları kandırmayı bırak bu bir, ikincisi size burdan bir örnek verdim değil mi insanlar istemedikleri halde başlarına kazalar geliyor ancak kazanın bile bir suçlusu oluyor ve cezasını çekiyor, ceza yemesinin sebebiyse ihmalsizlik ve dikkatsizlik siz de kendinizi böyle birşey olmasını istemezdik elimizden geleni yaptık gibi sözlerle savunuyorsunuz, bir de tutturmuşsunuz scriptiniz o kadar değerliyse diye sana mı soracağım değerini kıymetini, o zaman yedekleme sözü vermiyecektiniz satış yaparken, sizin yüzünüzden ben mağdur oluyorum acaba ben kaç saattir ayaktayım bi fikriniz var mı, herşeyi kendiniz lehinize düşünüyorsunuz, yaptığınız ihmalkarlığı nerdeyse bizim üstümüze yıkacaksınız burdan, ondan sonra yok firmayı kapatıp kaçıp gidenleri örnek vermişsiniz buyrun örnek alın kaçın gidin o zaman ihs'den git al diyorsunuz o zaman erkek gibi davranın burda tutamayacağınıs sözler vermeyin bu ilk yedek vakanız değil bunu da hatırlatırım, bir daha da şu lafı söylemeyin burdakilere birşey olmasını istemezdik elimizden geleni yaptık, sözünü tutmuyorsan bedelini ödeyeceksin arkadaşım, burdan ben 800 TL para geri ödedim insanlara sözümü tutamadığım için, birde tutturmuşsunuz hdd gönderilecek diye, hdd nereye gönderilecek acaba sorabilirmiyim dc yurttışında ve sonuç alınsa bile bir ay sonra gelen yedeği ben ne yapayım.