Hayırlı geceler arkadaşlar.Başımdan geçen bir olayı anlatayım ramazan ramazan olucak hoş bir şey değil ama içimde iyice birikti birşeyler yapmam lazım. Bundan 1.5 hafta önce kesiştiğim bir kız vardı.Kız kesiyordu ve tanışmak istediğimi söyledim oda hayır demedi.Kızla bundan 1 hafta önce cumartesi günü bir parkta tanıştık.Neyse sohbet,muhabbet ettik birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.O gece işte telefon numaraları aldık birbirimizin zaten amacımızda bellıydı yeni bir iliskiye başlamaktı ama hala arkadaş olarak takılıyorduk birbirimizi tanımak için.Birde ablası var arkadaşımda ablası ile çıkmaya başladı yeni o sıralar.Ertesi gece tekrar dışarı çıkmışlar ablası ile arkadaşım ve benimkisi.Benide çağırdılar ama o gece ben yoktum iftar için dedemlere gitmiştik köye.Ben işte benimkisi ile telefonda konuşuyorduk sohbet ettik bir saat kadar.Daha sonra benim arkadaş bir arkadaşını çağırıyor ve bununda arabası mevcut araba ile şehirin dışına çıkıyorlar şehiri ayaklarının altına alıcak şekilde bir yer.Benim arkadaş daha sonra kızı alıyor ve ordan uzaklaşıyorlar.benim kızla o arkadaş birlikte kalıyorlar.O sırada da biz telefonda konusuyoruz,işte ben kıza çocuktan uzak durmasını vs vs şeyler söyluyorum belli bir süre sonrada konuşmayı bitirdik.O zamandan bu zamana kadar hiçbirşey olmamıs gibi konuşmaya devam ediyoruz.O geceden sonra benim arkadaş beni aradı ve olanları anlattı.Hiç beklemediğim bir şeyle yüzleşmiş oldum o an.Kızla bel altına kadar her bir altı yapmışlar.Yapan çocukta benim arkadaşım sayılır kendisi.O andan beri hala hiçbirşey olmamıs gibi konuşuyoruz,mesajlaşıyoruz.Benim hiçbirşeyden haberim yokmuş gibi davranıyorum.O geceyi soruyorum ne yaptınız ne konuştunuz gibi ne dıyecek diye verdiği yalan dolu cevaplar karşısında sinirden gülme krizine giriyorum.Deli oluyorum resmen.Kimseyi sevemeyecekmıyiz.Nedir bu şerefsizlik
Şimdi Siz söyleyin bana arkadaşlar ben bu şerefsize ne yapayım.Nasıl bir ders vereyim.Sağlı sollu iki tokat atsam değermi,Yüzüne tükürsem değermi.Siz söyleyin arkadaşlar siz..Offf Offf..