Eskiden...
Yaşadığımız yerde otomobil galerilerinin bulunduğu bir bölge vardı. Yüzlerce galeri yan yana idi. Ben bu duruma şaşırırdım. Bu kadar oto galeri birlikte iken birbirleri ile kapışmıyorlar mı, birbirlerinin müşterilerini kapmaya çalışmıyorlar mı, birbirlerini ölesiye rakip görmüyorlar mı derdim... Sonradan anladım ki durum farklıymış. Bir müşteri bir galeriden beğenmezse diğer galeriye gidiyormuş. Yani galerilerin bir arada bulunması herkesin iyiliği içinmiş. Galeri sahipleri de birbirlerini birer rakip değil de müşterisini artıran bir dost olarak görüyorlarmış...
Bunu neden anlattım? Çünkü, domain satışı yapan (bunu ciddi olarak yapan) arkadaşlar olarak birbirimizi nasıl görmemiz gerektiğini ciddi olarak düşünüyorum. Birbirimizi düşman gibi bir rakip mi yoksa dost olarak mı görmeliyiz? Benim cevabım tabi ki ikincisi.
Bu yüzden...
Yaklaşık iki aydır ilgilenemediğim ama hit almaya devam eden
sitemde büyük bir format değişikliğine gittim.
Bundan sonra sadece özgün yazılarımı değil aynı zamanda, diğer domainci arkadaşların sitelerini, önemli haberlerini, programlarını da paylaşacağım.
Bayramdan önce bitirmeyi planladığım bu işte domainci arkadaşlardan ricam kendi sitelerini tanıtan bir yazıyı benimle paylaşmaları... Ki ben de bunu
sitemde yayınlayayım.
Domain işinin gelişmesi demek hepimizin bundan yararlanması demek. Bu yüzden bir rakip değil dost olarak görelim birbirimizi...
Bekliyorum...