protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten butun mesele bu kurumlari zan altinda birakmayalim mantalisinden yola cikiyor. Adamlar istanbuldaki bir zanliyi 197 gun bulamadi. 197 gun sonundada zanli teslim oldu. Yani emniyet adami bulamadi. Emniyet muduru degisti, yine bulamadilar.
Sorun bu becerisizligin sorumlularinin bulunamayisi. Bu adamin 197 gun saklandigi evin 20 km civarindaki butun polis amirlerinin isten atilmasi gerekiyor. Var mi boyle kebap is... Al parayi, sucluyu arama. Rusveti ye. Suclu kendisi teslim olsun, ondan sonrada elemani yakaladik ayagina televizyona cik. Bosuna veriyoruz bu polislere paralari...
197 gun bir kisinin Istanbul gibi bir kentte yasayip, saci kestirip, duzgun elbislerle karsimiza cikmasi emniyet teskilatinin beceresizliginden baska biseyin gostergesi degildir.
Eleman yurtdisina ciksaydi, daha cabuk bulunurdu. Hic abartmiyorum, eleman Afganistana kacsa, Taliban adami bir haftada bulurdu.
Almanya Polonyayi 17 gunde isgal etti. Bu adamlar 197 gunde bir kisiyi bulamadi. Bu teskilatin neyini savuuyorsunuz anlamiyorum.
USA'de avrupada faili mechulun ardı arkası yok. Ben zengin olsam alırım yanıma 100k dolar babalar gibi istediğim yerde saklanırım polis napsın her evi didik arasın mı?