Özellikleri :
1-) Bir Kullanıcı Sitede Arama Yapılınca çıkan sonuçları hemen sqline atar. Title ve açıklamayı(açıklama yoksa güzel bir şekilde seolu açıklama yapar) otomatik siteden alır.
2-) Alınan içerikte video isminde reklam adresleri varsa onları temizler. Full Seo Vardır.
3-) Video Yahoo dan daha hızlı sonuç veren bir curl uygulaması kullanılmıstır. 2 sitedede aynı anda aynı aramayı yaparak görebilirsiniz. Curl destegi olmayan hostlara özel file content ayarı yapılmaktadır. (Yani Her türlü hostta çalışabilir özelliği vardır).
4-) Konuları gezdim ama malesef video yahoo botu göremedim. bunun nedeni ise yahoo video sayfasına botun girmesini engelliyor. bu scriptte bu sorun yoktur. Kesinlikle yahoo patlamadan botun patlama ihtimali yoktur. Tasarım gibi küçük değişiklikler olduğu taktirde botta kücük ayarlar yapılması gerekcektir.buda 6-7 ayda bir olur ortalama. ömür boyu botun bu tür ayarlarının destegini vermekteyim.
5-) Etiket Sistemini Otomatik Açıp kapatabilir yada admin panelinden elinizle düzeltebilirsiniz.
6-) Üstte üye ol, kategoriler ve video gönder linkleri yoktur. Proje işlemi değiştigi için o resimleri o şekilde bıraktım yerine başka siteye link olabilcek şekilde resimleri editlerim. Sitenin Tek eksik demesekte içeriği olmayan bölümüdür. Orada O linklerin olma sebebide tasarımı dolgun gösterme istegimdir.
7-)
Zorunlu Reklam olayı yapılmıştır isteyen müşterilerden kaldırılabilir. cookie bazlıdır. sadece bir kereliğine videoyu izlemek için tıklandıgı zaman istenilen adrese giriş yapacaktır. kullanıcı sayfanın nereden acıldıgını tahmin edemiycektir. Şuanda google.com a veriliyor link.
8-) Video Kalitesi En yüksek olan siteler arasında bulunan yahoo video. Diğer video siteleri gibi değildir. Kesinlikle sınırlama, ve görüntü kısması yapmaz ve kullanıcıyı memnun edecektir.
Demo Adresi :
Yahoo Otomatik Video Scripti
Admin Paneli :
http://www.diziyiseyret.com/yahoo/admin
k.adi : test
şifre : test
ilk 5 için Fiyat 300 ytl den 99 Tl düşmüştür. Satılacak Maximum Miktar 10 Adettir.
Msn Adresim :
msn@dopdolu.net (Alıcı yada Almayı isteyen kafasında soru işareti, sistemin nasıl çalıştıgını anlamayan arkadaşlar ekliyebilir)
(Admin panel kullanıma yönelik yapılmıştır. bi tasarım çizilmemiştir. Buna gerek görmeyen biriyim. oraya harcıyacagım 5 saat için. 20 ytl fazla olmasını istemeyi pek sevmem açıkcası)