ya kardeşim abicim en iyi arkadaşımla bozuştuk bu arkadaş yüzünden !
FAKE HESAP SATMASAYDI BENİM Mİ SUÇ UTANMASAN SEN SUÇLUSUN Diyecen YUH ARTIK!
en iyi arkadaşına 1 tl ye aldığın hesabı 15 tl ye satarsan aranın bozulması normal
sende dürüst ahlaklı davranıp aldığın ücreti arkadaşına geri iade edersen bence sorun kalmazdı
ayrıca alttaki resimleri kimseye göstermeyecektim (bütün rapidshare satan ve alan kişilerin menfaati için çünkü artık herkes birbirini şikayet edip hesapları kapattırabilir ve alanda satanda zarar eder) fakat artık iyice çirkefleşip çamur atmaya başladınızn sen ve arkadaşların bu yüzden rapidshare ile yazıştığım maillerin 2 tanesini buraya ekliyorum
hesapların kapanmasının sebebini gözünüzle görün diye hesaplar fake değil hepsi puanla açılan emek karşılığı kazanılan hesaplar

üstteki resim; hesaplarımı neden kapatıyorsunuz bir yanlışlık var hata yapıyorsunuz derhal yaptığınız hatayı düzeltmenizi ve hesaplarımdaki engeli kaldırmanızı talep ediyorum dedim (ingilizce olaRAK) üstteki mail geldi
üstte gelen mailin türkçe anlamı; yasadışı(izinsiz) rapidshare satışı yaptığınız için hesaplarınız kapatıldı burada yasadışından kastettiğ şey rapidshare yetkili bayisi olmamam
bu maillerine cewap yazdım 'Böyle birşey söz konusu değil ben kişisel dosyalarımı upload edip akrabalarımla paylaşıyorum ve kazandığım puanlarlada hesap açıp akraba ve arkadaşlarıma hediye ediyorum yazdım'
alttaki mail geldi