Keşke bunları bugün yazmak yerine çarşamba günü yazsaydınız , isimleriyle beraber bizde size yorumumuzu belirtseydik.
Phpbb işlerini kurumsal ve devamlı olarak yapan tek bir kişi tanıyorum , onunla çalışıyorsunuzdur muhtemelen. Oda çok yoğun gerçekten , lakin bitirincede temiz ve güzel iş çıkartır.
Bu arada yanlışım varsa düzeltin ama phpbb sitelerin copyright'ı silmesi yasak .
copyright silmek yasak değil ama etik bir davranışta değil. Şahsen copyright ben silmedim, temada yapılan düzenlemeler her ne yaparsam yapayım siteye yansımıyor, sorunda artık düzenlemeleri kendim yapmaya kalksam seoda hangi işlemlerin yapıldığı konusunda bilgim yok, işin içinden zor çıkılacak. copyright gerçekten önemli bir husus sonuçta açık kaynak kodlu bir yapıyı kullanıyoruz phpbb olarak. Ama dediğim gibi ben silmedim, temaya birşeyler ekledikten sonra cache temizliği tema şablonlarını yenilemem gerekiyor ama seodan kaynaklı bir sürü hata kodu çıkıyor. Yani üzerinde kendim şu anda işlem yapmak istemiyorum.Çarşamba bana verdiği üçüncü söz oluyor, ikisi olmadı, bende belirttim belki özel meseleler belkide iş güç sıkıntısı ama sonuçta bana uygun bir şekilde belirtilmeli, bizde insanız, halden anlarız. Ama şu gün denipte yapıllamışsa ve bu üç seferdir aynıysa hakkımı aramalıyım. İlginize teşekkür ederim. copyright silenler phpbb.com ve destek sitelerinden yardım talabi yapamazlar.