ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
netdirekt.com.tr web adresi olarak baz almayalım, satılacak hat nereden geliyor ?
Telekom hattımı? o halde bir açıklama yapılsın bilgilenelim. Telcomm yurt dışından fiber hatlar vasıtası ile hat getiriyor ve bunu pazarlıyor bir çok firmada bundan alıyor. Yani hat Yurt dışı. Bizim burada söylemek istedigimiz neden Yurt dışı hat satılıyor vs degil zaten bunu bekliyoruz , satılsınki piyasa canlansın.. Bahsittigim husus sadece fiyatların biraz fazla gelmesi buda zamanla inecektir. 10mbit hattı 165 TL ye verdigimizi düşünürsek sanırım 1 makine konulabilecek.
CLC4-100-Mbps-Limitsiz-1-Sunucu
• 100 Mbps Limitsiz Trafik
• 100 Mbps Port
• Maksimum 1 Adet Sunucu Barındırma
• 8 IP Adresi (/29 Subnet)
1249.00 TL / ay
Burada 100mbit hatta 1 Adet sunucu barındırılır deniliyor, Almanya Netdirekten bir sunucu alır üstüne 60 euro fark verirseniz zaten 100mbit havuz kullanabilirsiniz. Kimsede size anlık 60 70mbit görüyorsunuz gidinde demez. Bunu niçin söylüyorum havuz diyorsunuz bakınız diye birisi beni uyaracak diye..

az önce teknoas ı aradım semih beyle görüştüm, hattın yurtdışı hat olmadığını zaten burada bulunan müşterilerden herhangi birine trace çekerek hattın nereden dolaştığını herkes rahatlıkla görebilir dedi. Koşanbit burayla çalıştığını yazmıştı. Koşanbite baktığımda oda yurtdışından dolaşmıyor. Koşanbit bizle bilgilerini paylaşabilir misin? sonuçta yerlerini biliyorsun hattın nasıl olduğunu biliyorsun vereceğin bilgiler herkes için faydalı olacaktır.