Hala sigaraya keyif diyorsunuz. Yasaktan dolayı sigarayı bırakan varsa kendileri adına çok güzel bi gelişme, hepsini tebrik ederim yalnız bırakamayanları neden düşünmek istemiyorsunuz anlamıyorum.
Alıntı
Sigara içenlerin hastalanmaları durumunda diğer kişilerin ödedikleri vergi ile yüksek tedavi (?) masraflarının karşılanması da bir başka adaletsizliktir ve en kısa sürede bunun da çaresi o kişilerin daha yüksek keseneğe razı olması ile çözümlenecektir inşallah...
Bu nasıl bir saçmalıktır Allah aşkına. Ben yaklaşık 10 senedir hastaneye hiç gitmedim ama hala vergi veriyorum, o zman benim vergimle kimse tedavi olmasın mı ?
Diyelim ki ben hiç okula gitmedim, benim vergilerimle yapılıyo diye kimse okula gitmesin mi?
Kusura bakmayın ama yasağın savunulacak tek bir yanı olduğunu sanmıyorum. Ölümü yasaklayın, kimse ölmesin en iyisi olmaz mı. Hastalığı yasaklayın kimse hasta da olmasın. Bence en güzel yasak bu olur. Yasağa uyup hastalanmadan yaşayanları tebrik ederiz, uyamayan da olursa kendi iradesizliği der geçeriz.
Yineliyorum, sigara bir zorunluluktur, insanların sigarayı bırakmaları teşvik edilmeli, bırakılmasına yardımcı olunmalıdır ancak hadi yasakladık demeyle bunun önüne geçilemez.