ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki sorununda cevabını aynı anda vermek istedim.
İlk olarak kullandıgınız hat Türk Telekom hattı değil, bu sebeple 10mbit hat nerede 165 TL demeniz yanlış. Bu hat yurt dışından Türkiye'ye giren hat Almanya'daki hat ne ise buda odur hatta biraz daha yorgunudur.
Bir başka konu Türkiye'de olacak yatırımları herkezden fazla destekleriz, 3. sınıf Datacenterlardan 2. sınıf resellerler vasıtası ile makina alıp satmak ile bu işler ne yazikki olmuyor.
Bir başka husus ise benim yorumumu eleştiren kişilerin konularına veyahut diğer konulara bakacak olursanız yeri geldiginde 10mbit hatlı saf Türk Telekom hatlarını 150 - 200 TL fiyatla verince verilebiliyor biz 3500km uzaklıktan gelen hattı biraz pahalı bulunca anormal oluyor.
Evet bence bu hat bu özelliklere göre pahalıdır, ucuzdur diyen buyursun alsın kimseye alma demiyoruz ancak burası özgür bir platform fikirlerimizi söyleyecegiz tabikide söylerkende tecrübe ve sizlerin daha önceki paylaşımlarınızıda dikkate alacagız.
Son olarak Kerem kardeşime ( Hostcini ) ve Semih beye hayırlı olmasını diliyorum işlerini düzgün yapan arkadaşlar. Diğer ortaklarını tanımıyorum ne yazikki. Umarım daha iyi yerlerde daha güzel hizmetlerle sektörümüze canlılık katarlar.

burda yanlış anlaşılma var diye düşünüyorum. bu hat yurtdışından Türkiye ye giren bir hat değil. Superonline ın fiberi üzerinden çıkış yapan bir hat. Zaten trace sorgusuyla bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Ayrıca birkaç yerde kontrol yaptım, Natro da aynı hattı kullanıyor, Netdirekt üzerinden ise Niobeweb, Hostcini ve Teknoas aynı hattı kullanıyor.