Allah sizi ıslah etsin.
Bu kadar zararlı bir ZIKKIMI içiyorsunuz madem, hiç değilse yaptığınız yanlışı başınız öne eğik ve ezik bir şekilde içinize atıp utanın...
Ben de yıllarca sigara içtim. Sonra bıraktım.
Ama sigara içerken hep toplu yerlerde içilen sigaranın diğer kişilere zarar veriyor olmasından rahatsız oldum. Hem içenler için hem de içmeyenler için kapalı mekanlarda sigara içilmesi zararlı ve haksızlıktır, en büyük ku hakkıdır. Yıllarca etkisini gösteren bir zarar doğurur.
Sağlık kaybediltikten sonra kıymeti anlaşılan bir şey. bir çok şey gibi; benim gibi sürünecek hale gelmediyseniz anlayamazsınız. Yıllarca çektiğim sıkıntıdan (vaskülit, damar iltihabı, ayaklarımda yıllarca yaralar çıktı ve bir yaranın kapanması 8 aya kadar sürerdi) kapalı alanlarda sigara yasağı uygulamasına geçilmesinden sonra kurtuldum. AKP 'ye diğer tüm konularda ülkeyi mahfetmelerine rağmen hakkımı helal ediyorum, çünkü başka hiç bir şekilde, ne kortizon ne kemoterapi ve ne de diğer bir çok ilaçla iyileşmeyen rahatsızlığımdan 15 sene sonra kurtuldum.
Yaptığınız şeyin saçmalığını lütfen dürüst bir şekilde kabul edip bu saçma siteyi kapatın. Dumanlı hava sahası isteme özgürlüğünüz falan yok.
Katiller...
Çocuk katilleri...
Zıkkım için..