bundan mail sahiplerinin haberi var degilmi ? yoksa onlarda sonra benim gibi kufur etmesinler

hergun bir cok spam geliyor lanet olsun diyor adam gercekten.
Hocam benim yaptığım tam olarak spam değil hepsi şirketin bayileri yani onlar için yapılan birşey günlük kampanyaları kart oranlarını hep arayarak yada siteye girerek öğrenmektense mail yoluyla bilgilenmek daha kolay geliyor.
Ücretli host konusuna gelince birden fazla ücretli host var kullandığım onlarda paylaşımlı ip kullandıkları için aynı ip de çalışan farkılı sitelerde eklenmesin ip karalisteye girmesin diye önlem alıyorlar yani bir pop3 hesabı günde 500 mail gönderebilsin diyolar mesela. Düşünürsek normal kullandımda hiç bir insan evladı 500 mail göndermez zaten haklılarda aslında.
Host satan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse spam ya da istenmeyen klasörüne gitmesi önemli değil sonuçta bayiler bu işleyişten haberdar olacağından dolayı kullandığımız adresi güvenli kullanıcı olarak işaretleyeceklerdir. Tek istediğim mail gönderiminde kısıtlama olmasın. Böyle bir hizmet veren ya da verebilecek olan Hosting firması var ise fiyatıyla beraber bana ulaşırsa çok sevinirim..
Şimdiden herkese Teşekkür Ediyorum..