13-15 yaş çakal tayfası google adsense işine merak sarıp 10lira domain 10 lira hosting ve wordpress ile saldırdığı için google yoğunluk yaşıyordur. Türk webmaster dediğin adamların kaçı webmasterdır ki google değer versin bu adamlara?
Hep googledan şikayet var walla. Ben her başvurduğumda 15 gün içinde hesap aldım. Elimde 3 tane adsense hesabım var. 5 aydır yanıt yoksa google a değil kendine bakacaksın.
Çünkü 6 aydan eski, içinde doğru düzgün içerik olan link tarlası olmayan, abuk sabuk reklamlara boğulmamış, footerı link değişimi dolu olmayan, abuk sabuk anahtar kelime ve seo taktikleri uygulamayan, lisanssız içerik yayınlamayan, who is bilgileri ile başvuran bilgileri aynı olan, doğru düzgün adres telefon ve kimlik bilgileri kayıtta verilmiş siteler onaylanır 5 ay beklemez.
Eğer hesabınız onaylanmıyorsa sizde bir problem vardır. Millet blogspot hesabı ile alıyor adsense hesabını.
Türk Wm diyerek bizden adam olmaz felsefesi yapmışsınız gibi geldi bana yabancı siteleri biraz gezin derim kötü olanı savunmuyorum arkasında durmuyorum ama onların yanında bizim çocukların yaptıkları çok masum kalıyor 10 kez şikayet etmeme rağmen hesabı iptal edilmeyen ***** sitelermi dersiniz alta 50 tane keywordü döşeyip dubai otel reklamları çıkartanlarmı dersiniz bu liste uzar gider. Google büyük pasta herkes bir köşesinden ısırmak istiyor bunun Türk, Alman, İngiliz diye ayrımı yok bizimkilerin yaptığının misli misli fazlasıyla yabancılarda yapıyor.