Gittim,Gezdim,Gördüm.
Temsil Plazayı GPS ile işaretlediğimde plazanın önüne kadar ulaşmış oldum. + şeklinde bir tasarım var plazanın ilk olarak hostcini tabelalarını gördüm ardından karşısına baktığımda netdirekt türkiye ile karşılaştım.Büyük bir girişleri var dinlenmeye yerleri falan var,ben geldiğimde birçok hp sunucusu yerde yerleştirilmeyi bekliyordu. Verimerkezi zemine göre 3. katta jeneratör ups en alt katta ( -2 ) şuanda verimerkezi olarak kullanılan alanda ısı yalıtkan malzemelerle etraf çevrilmiş ve içerisi atx bakımından kapasite olarak %70 doluluğa sahiptir sanıyorum.ATX Raf sıralarının başlarında sigorta panosu var ve sanırım her grup çıkışı sigortalamışlar ( abartı derecede panoda sigorta vardı )
Birçok IP KVM ve 3 verimerkezi birleştiği için sahiden birçok elemanı var.Gayet Sıcak karşıladılar Rafların arısına sokulmadım ancak uzaktan bakmama izin verdiler

Kasamın yerleştirilişini ve KVM takılışını izledim kurulumu raftayken kvm ile tamamlayıp oradan ayrıldık.
Şuanda bu firmanın tek sıkıntısı çıkış istanbuldan yapılması.( kuşadasından ping attığınızda izmirden talep gitsede yanıt istanbul üzerinden dönüyor) En düşük ms hep istanbuldan 16 17 ms olarak alınıyor.Kuşadasından aldığım ms malesef 40 civarı.Ticket sistemi telefon mail desteği vs vs var.7/24 Arayıp muhattap buluyorsunuz.Uptime bakımından hiç sıkıntı çıkmadı.
Bazıları firmayı karalıyormuş jeneratör yok,ups yok, 500 mbit genişlikleri bile yok ,maddi olanakları yok şeklinde.
1. Çok kaliteli ups cihazlarına sahipler ve bu cihazın servisi onlara yaklaşık 5 dakika uzaklıkta.
2. Jeneratör AKSA ( Jeneratör tiplerinden anlamadığım için özellik olarak bilgi veremiyorum )
3. Koşanbit Telekom ve diğer firmalar geçmeden,bu kampanyalar başlamadan önce gösterdikleri anlık çıkışları 600 MBit idi.
4. Firmaların hazırda zaten hosting müşterileri dedi,colo, vps müşterileri var,3 firmayı birleştirip tellcom üstünden hat alarak maliyet kalemini en azından %50 düşürmüşler gibi görünüyor ki buda maddi güçlerinin sadece mevcuda dayalı olsa bile yüksek olduğunu gösteriyor( ki değil.)
5. Erken davranıp bayiliğini alan yaşadı,geç kalan üzülecek gibi görünüyor

Ek olarak : 3 Firmada yanılmıyorsam bu plazada ve eski vermerkezi olarak kullandıkları alanlar halen duruyor.o 2 kat full dolsa bile daha verimerkezi kısmı yapabilecekleri 3 yer daha var