Merhaba arkadaşlar, sizlere hotlink protection ile akşamdan beri okumadığım site, yazı kalmamasına rağmen çözemediğim sorunumu sormak istiyorum, izninizle.

Şimdi arkadaşlar, bizde bir online şarkı dinleme sitesi var, adresi www.dinlemesitesi.com olsun, flash bir player'dan şarkıyı dinletiyoruz. Player kodları aşağıdaki gibi:
<script type="text/javascript" charset="utf-8"> 
var flashvars = { file: encodeURIComponent("Geylani.mp3"), 
enablejs: 'true', 
javascriptid: 'flvplayer', 
backcolor: '111111', 
frontcolor: 'cccccc',  
lightcolor: 'ffffff', 
skin: 'player/skin.swf', 
stretching: 'fill', 
repeat: 'true', 
autostart: 'true' }; 
var params = { 
wmode: 'transparent',  
allowfullscreen: 'true', 
allowscriptaccess: 'always', 
allownetworking: 'all' }; 
var attributes = { id: 'flvplayer', name: 'flvplayer' }; swfobject.embedSWF('player/default.swf', 'flvplayer', '580', '50', '9.0.0', false, flashvars, params, attributes);
</script>
Şarkılarımızı farklı bir sunucuda barındırıyoruz, sunucunun ip adresi 222.21.21.221 olsun diyelim.

Bu sunucudaki mp3 uzantılı dosyaların, yalnızca www.dinlemesitesi.com üzerindeki player tarafından çalınmasını, diğer yollarla -direk link ya da başka sitelerdeki playerlar(örn: facebook) - sitemdeki mp3'lerin kullanılmasını istemiyorum. Aksi takdirde BW için para çok çok fazla para ödemek zorunda kalıyoruz, insanlar senin BW'ni düşünmüyor paylaşıyor valla.

Bunu nasıl yapabiliriz arkadaşlar, sizlerden yardımlarınızı rica ediyorum. Hepinize şimdiden teşekkürler.