Size bi tavsiye..
Önce kodlayın sonra çıkın gezin gezdirin çoğalın sonra ordaki fikirlerinizle gelip tekrar başlayın..
Öyle ot gibi pc başında gün boyunca beklerseniz tabi sıkılırsınız.
anladım demek istediğinizi gün boyu eskisi gibi kalmadı eskiden olsaydı bu durum size kesinlikle hak verirdim.
Bak şimdi. Bugün aynı sorun yüzünden Yalova Devlet Hastanesi'ne çıktım. Cenk Bey diye bir doktor var. Türkiye'de ünlü. Gerçekten, çok iyi sohet ettik ve çok iyi geldi. Tek kelimeyle şunu diyor. Hiçbirşeye boyun eğecek kadar küçülmeyin. Sürekli dayanıklı olun. Allah taşınmayan yükü yüklemez boynumuza. Hepsi geçecek kardeşim. Sıkma canını. Herşey zamanla.
inşallah kardeşim.
Para kazaniyor musun sitelerden? Bende de oyle olmustu ama birakmadim ve o ruh haliyle gecen 10 15 gunden sonra ne olduysa 1 site kurup ugrastim daha ilk ayinda hiti yakaladim ve iyi para kazanmaya basladim simdi birak sikintiyi pc basindan cikmak istemiyorum cunku emeklerimin karsiligini fazlasiyla aldigimi hissediyorum. parayi kazanmanin yolunu bulunca bu is eglenceli olmaya basliyor
evet az çok dediğine göre 10 - 15 gün veya şöyle diyim kendini ne zaman iyi hissedersen devam et durumu var sanırım bir çok arkadaş öyle dedi yazılanlardan sevdiğim alanla ilgili sitelerim var ama nedense böyle oldu anlamadım gitti ilk defa oldu