AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki hala sorularımın cvbını vercekmisişn bu 9. soruşum ? haksız olduğunu kimsenin bilmemsi içinmi yazmıyorsun.
Hemen şunu diyecksn yoo yalancısın ben haklıyım madem haklıysan tüm sorularımın cevabını cevapla ?
Ama yine anlıyorumki cevaplanmayack ve kendisi birşey daha anlatacak.Arkadaşlar bu sorular cevaplanmayack bekleyenler beklemesin.
noldu report edıldıgını ogrenınce 180derece döndün yine ne sordunda cevapsız kaldı sen benım ıddalarıma ve kanıtlarımın bırtanesıne cevap veremedın oyun parkımı sanıyorsun burayı boşuna yırtınma bundan sonrası yönetıcılerın işi bukadar çene yapıcağını bılseydım dırek reportlardm habernde olmazdı maşallahın var yalan + duzenbazlık konusunda bayan olmanın verdiği avantajları kullanıyorsun sanırım ha bu arada adresımı çeşit çeşit yerlerden eklemeyın kabul etmem kufur edıp ego tatmın edıceksenız siz edin ben duymuş gibi yaparım size. alttakı yorumlara bıttıgını söyluyorsun haklısın sende bız bayan değilizki 3 5 yalakayı alalım ben o vatandaş duzgun bır yorum yaptı sanıyorum ama turkçesının kıtlıgından olacakkı ters anlamışım.