aquadark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sendekı bu durum genetık olsa gerek şizofren gördumde ınan sen kadarnı görmedım " kargo çıktı dedikten sonra nie msnmi sildiniz" hasta ruhlu insan pmden bıle bugun kargoya verdıgın yazıyor hala 3 gun önce verdım dıyorsun brak onu logda bile böyle bir konuşma geçmıyor ne içiyorsun bılmıyormkı nerden sardım senın gibi manyağı başıma atıp atıp guluyor yalıyor kendı halınde.
evet dedim çünkü *********** olduğunuuz biliyoruz kargoya çıkardık dedik msnden sildiniz parayı yatırmadınz yaln söyleyrek 4239 şube kodu dedik siz yalan yazarak 3239 dediğinizi söylediniz.Bilerek çıkardık dedik sizde onayladınız ama ödeme yapmadınız msnden sildiniz ve amacımıza ulaştık sizin ne denli bir insan olduğunu gördük ve bende bugun çıkardım kargoyu 5 tl atın dedim palavralar yalanlar almıyacağım hesapları bende hediyem olsun dedim bitti.
Ama hala dediğim sorulara tek tek cevap vermiyorsun canım benim.Lütfen verde bende dakka başı msnmi neden sildiğinizi söylemeyiym.Ama lütfen bakın konuyu yine farklı yere sürüklediniz dikkat dağıtmaya çalışıyorsun ama karşında salak yokki senin koy lodunu deki bana hesap numarasını burda yanlış verdi de.sonra yanlış vermediğimi gösterdim resimle ve tekrar verdim yatırdınızmı hayır kargolandı dedik sizin bu esnada para yatırmanız lazım değilmiydi lazımdı noldu peki yatırdınızmı yatırmadınızmı?Lütfen beni tekrar ettirme zorunda kaldırma canım bak sorulkarım orda sıra sıra duruyorken neden hiçbirisini cevaplama gereği duymuyorsun cevaplaki bende susayım.Deki *********** olduğunu düşündüm o yüzden göndermedim de ma de lütfen