buyrun bugun atılan pm tarıhe ve saate iyi dikakt edin 3 gun öncemi kargolanmış bugunmu bu kataloklar? noldu 3 gün önce kargoladıgını ve ondan ıtıbaren senı sıldıgımı söyluyordun. şuan kahkalar içindeyım hiç kımseyı bukadar aciz ve nere saldırcağını bılmeyen deli dana gibi habire aynı mesajı tekrarlayan bırını görmemiştim.
tamam hadi ben dolandırcıyım diyelim

Peki neden sen geçen 3 gün içerisinde bana ödeme yapmadınız ve ürünü çıkardık dediğimizden itibaren msnmi sildiniz.bugun yatırcam dediniz yatıramadınz.tmm ok yarın 3.5 dediniz geldiniz hesap nosu yanlış dediniz oysaki doğru vermiştim ama siz ilk mesajınızda ne diyorsunuz bana 3239 şube kodu verdi diye kanıtla bakalım 3239 verdiğimi ben kanıtladım 4239 olduğunu bu durumda kim yalancı oluyor.Ha evet ben dolandırcıyım diyelim

Neden siz ücreti yatırmadınz yoksa bana güvenmedinizmi dolandırıcıyım diye beni denemk içinmi hesap nosunu aldınız
kargo çıktı dedikten sonra nie msnmi sildiniz 
ayrıca ben yine bugun yolladım ücreti yollamamana rağmen değilmi bu durumda *********** kim oluyor

Ah birde şu istediğim soruların cevabını alabilsem hep başka şeye getiriyosunuzda

iyi akşamlar
sendekı bu durum genetık olsa gerek şizofren gördumde ınan sen kadarnı görmedım "
kargo çıktı dedikten sonra nie msnmi sildiniz" hasta ruhlu insan pmden bıle bugun kargoya verdıgın yazıyor hala 3 gun önce verdım dıyorsun brak onu logda bile böyle bir konuşma geçmıyor ne içiyorsun bılmıyormkı nerden sardım senın gibi manyağı başıma atıp atıp guluyor yalıyor kendı halınde.