senden sadece logları istiyorum "kargoyu gönderdim dedim ve sonra msnniz hiç açılmadı" şu kısmı göreyım eyw sen haklısın diyeceğim yalan atılırda hani bukadar olmaz ben zaten katologları bekliyorum ve sen dilek adlı vatandaş kargoyu gönderdım dedın bn senı sıl ölemi ben senı ıkıncı gun bilgi vermediğin için sildim logları atarsan herşey ortaya çıkacaktır değilmi ?
sana gelince bozacının şahidi şıracılık yapmaya gerek yok 32 itraderin 32sinide incelediysen vardır senınde bi bit yeniğin parazıtlık yapma.
hakkımda şimdiye kadar tek bir şikayet konusu bile açılmadı.Ha ufak tefek zaman problemleri oldu onlarıda anlayışlı karşıladılar zaten tradede istemedim.Ha şikayetim var kısmında nVIDIA hakkında açtığım konunun aynısı buda.
https://www.r10.net/sikayetim-var/457...ayetciyim.html
Ve bundan sonra kargoya gittim nvıdıa bana msnde yollayın paranızı yollyuorm dedi yarın yarın bankaya gittim para ok pttye gittim arattırdım arabyala kaza yaptım hastanedeyim almıyacağım diye bende şikayetimi belirttim ama asla dolandırcı demedim açtığım konularda kimseye.Ha gerçekten *********** çıktı ama r10'da söylemdim sağolsun hitiajans'a söyledim ilgilendi.
Bu konuyla aynısı resmen ama roller farklı