evet bekliyoruz şube kodunu 3239 söylediğimi gösteriniz birde utanmadan değişiklik yapıyorsunuz şube kodunu 3239 olduğunu söylüyorsunuz.Benim traderim 32 sizin 3 biriside alışveriş dğeil kim kime güvenebilir.nVIDIA nikli kişiyede 50 tl değerinde sattım ürünü.Siparişi getirttim ve hergün oyaladı beni ve hakkında konu açtım sınırsız banlandı ve aradım kendisini ödemeyceğini söyledi.E ürün geldikten sonra sizin ödeyeceğinizi nerden bilelim msn adreslerimi silmişsiniz varmı böyle birşey ?ben o gün çıkarılacak kargoları çıkardım şayetki yatıracağım dyeipte yatırmadığnızıda gördüm ve kargonuz gönderdildi dedikten sonrada hala ödemeyi geçmemiştiniz
kendini çok zeki sanıyorsun dimi ? çelişkili konuşarak nekadar aciz duruma düştüğünün farkında değilsin plus kullanmıyorum konuşma loglarımızı atıyım madem sen tutuyorsun at konuşma loglarımızı senden alalım hadı hepsini at ama ılk gunkı konusmalarımızı değil sadece ayrıca nedne yazı ıle gönderıyorsunda resim yok derken pm'leri kasdetmedınmı ? caps atayım dıyınce döndun 180derece şube koduna geldin onu bunu katıp konuyu saptırma ben senınle yaptığım dıyoluğu bılırımkı sen bıle değildin dilek dilek diğe konuştukda herıfın bırı çıktı bugun bızden para ıstıyor ? bak dostum bukadarmı kafan basmıyor yada birşeylerı bılmıyorsun madem o gun sildim senı msnden vs gittim birdaha gelmedim 3 gün geçmiş aklından zorunmu varda zorla bana kargo yolluyorsun ? önce bunu kendıne sor yada sahtekarlığını ortaya koy şu mubarek aylarda yapmayın bari bu işler itrader meselesi ise oyuzdenmı banlanıyorsun durmadan ?
sen şu konuşmaları atsana hadı azıcık erkeksen ben log tutmuyorum sen tutuyorsun belli atta hani bana akşam sızın kataloglarınızı paketledim yarın 11de yolluyorum dediğin yazışmaları okuyalım mılletın aklını karıştırmak ıcın oyunlar oynama bekliyoruz logları 
.
ayrıca 5 lira para değil ben senın urununude istemıyorum geri gönderıyım dedım bana sahtekar demeye kalktın değilmi ? madem öle benım haksız oldugumu savunuyosun herkes görsun diğe açtım konuyu.