axikedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

1 haftadır sürekli kesinti vardı zaten. Düzelecek düzelecek dediniz. Buyrun şimdi gelinen noktaya bakın. Kaç tane PM attım size. Burda ki satış konunuzda da belirtmiştim ilk sorun yaşadığımda. Sitenize ilk alışverişimiz sonrası üye oldum.. Reseller paketine ilişkin bilgi dahi göremeden silindi tüm hesap bilgilerim. Geçen hafta yine üye oldum.. Ticket attım, yine hesap silinmiş. Ya da r10'daki reseller satıcılarına hep bozuk HDD mi satmışlar, Ya da bozuk Hdd'li sunucumu kiralamışlar.. Yedeklerin düzenli olarak alındığını ve farklı bir hdd'de saklandığını da belirtmiştiniz. Rica ediyorum zaten 2 tane kendi çapımda sitem var onlarla ilgili tüm bilgilerimi verin.
Şu kısma mantıklı bir açıklama yaparsınız(isterseniz siz PM ile açıklamanızı yapabilirsiniz...) memnun olurum.. Koyu olan yerlere birkaç kişinin daha yazdığı mesajlara bakacak olursa bu hesap silinme olayı maalesef öyle ya da böyle sizde son zamanlarda olan şey.. Ben sadece mantıklı yanıtlar istiyorum.. Sorunlar devam ederken siz hala satış yapmaya devam ettiniz..

Yani olay öyle bir noktaya geldi ki.. İnek nerde?(arada ne oldu bilen yok)Yandı bitti kül oldu .. durumuna döndü.

Ayrıca benim hiçbirşeyim geri gelmedi.. Ne bir hafta önceki ne de 1 ay önceki...