WebLOADER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
or acıgını kapatamayan adam nasıl script yazsınki bulmuş bir yerden satıyor işte acıgı bile kapatamıyor

he bu arada kontor le üyelikmi satıyorsun mesajlara baktım adamlar 250 kontor şifresi vermişler ama yüklemedim mesajlarına bak bir ara xD
bırak kardeşim ipini koparan yazılım satmaya başlamış.

kocaxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hıms ewt kapattıgımı sandıgım bir acıkmış ama kapatmaşım geçmişte. ama kesinlikle sölemem gerekirki bunun admin paneliyle bir alakası yoktur sadece admine atılan bize ulaşın bölümündeki mesajlar gelmektedir. sisteme birşey yapılamaz ve hack edilemez.

ayrıca istersen rapide atıp verebilirsin hocam. bundan 4 yıl öncesinin scriptinin üzerinden 13 versiyon atladım. yani bu linki benim konumda bile verebilirsin n.p.

bak birader iyi tüccar olabilirsin ama iyi bir yazılımcı değilsin. bilmediğin piyasaya burnunu sokmuşsun. bu kadar satış yapacağını bilmiyodum bilsem daha önceden uyarırdım başlıgı. niye satışını baltalıyorum ?

1- hem biz yazılımcıların ekmegi ile oynuyosun.
2- hem satın alanların ekmegi ile oynuyosun kandırıyosun.
3- w_arez yazılımı insanlara lisanslı yazılım gibi satmaya kalkıyosun.

Sus bana daha cevap verme. Adam gibi bi yazılım yaz veya yazdır satışa çıkar. bizde gelip saygı duyalım. Daha sana cevap vermiyorum herkes anladı zaten neyin ne olduğunu