Bilmediğin konuya maydanoz olmamayı öğretmedilermi sana. O kendisi açmayacaktı ki konuyu. bana anlattığına göre enes899 açması gerekiyordu. Bana öyle anlatmıştı MSNde fbifbi212. Ama aşağıda enes899 yazdığı mesajlarda da görüldüğü üzere enes899 benim olayla ilgim yok diyor.
Forum kayıtlarına göre fbibi212 forumuma 04.33te üye olmuş. Ondan sadece 6 dakika sonra areasa üye olmuş. Ki mail adreslerine bakılırsa areasa bu forumdaki enes899 oluyor. fbifbi212 bana ben fransadayaım post işini türkiyedeki ortağım areasa halledecek diyordu. Ama areasa yani enes899 benim konuyla ilgim yok. Tanırım fbifbi212 nickli arkadaşı o kadar diyor.
Ayrıca sanırım sen de postcu arkadaşlarısın bunların. Çünkü başka forumlarda komci21 nicki tarafından atılmış binlerce post var.
Moderator arkadaşlardan öncelikle IP adreslerinden komic21 ve fbifbi211 nickli kullanıcıların aynı isim olup olmadıklarına bakılmasını ikinci olarak da konuya bilmeden maydanoz olduğu için komic21 nickli kullanıcının cezalandırılması, fbifbi212 nickli kullanıcı tarafından tarafıma verilen -tradenin kaldırılması, bana yapılan HAKARET için de kendisinin CEZALANDIRILMASINI istiyorum.
r10.net yöneticilerinin bu konuya duyarsız kalmayacaklarını ve gereken işlemlerin yapılacağına ümidim tamdır.

Konu iyice saçma bir hal almaya başladı. Hocam ben areasa yı msn adresimde kullanıyorum profilimde msn adresim mevcut zaten. Fbifbi benim yakınen tanıdığım bir insan. areasa nickiyle tüm forumlara üye oluruz şifremizde 123456 böylece bir foruma girdiğimizde linkler gizli ise hemen areasa 123456 yazıp login oluruz böylece iki saat üyelik açmayız hangi forumda üyeliğimiz yoksa derhal areasa 123456 diye üyelik açarız. Ben veya Mustafa (fbifbi) o foruma tekrar girdiğimizde üyeliğimiz hazır olmuş olur. Ve maile de profilimdeki msn adresini yazarız çünkü o kadar foruma üye olduğumuz için durmadan spam mail geliyor. Areasa nicki burdan geliyor yani. Zamanında böyle bir karar almıştık. Bir açıklık getiriyim istedim.
Konuyu neden bu kadar uzattınız onu da anlamış değilim. Aranızda ne geçti.