Merhaba arkadaşlar başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istedim yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen yardımlarını esirgemesin.
x bir adam kendi webmaster tools hesabına girip benim siteyi ekliyor dogrulamak içinde verilen verify kodunu alıp siteyi hackleyerek kodu benim indexe koyuyor ve siteyi dogruluyor sonra adam kendi webmaster tools hesabından yeni açtığı kendi sitesini ekle diyor kendi sitesini kaydedip dogruluyor sonrasındada webmaster tools sol menude adres değişikliği var ordan da adres değişikliği yapıp benim sitenin aldığı tüm trafiği yeni açtığı siteye yönlendiriyor.
Ve sonuç basarılı dün itibari ile popüler hit aldığım kelimerde kendisi çıkmaya başladı ve kendi sitenim önbelleğine baktığım zamanda x şahsın sitesi çıkıyor bu olay mynet gibi bir sitenin başına gelse belki anında çözerler ben inanıyorumki burası paylaşım platforumu bu forumda çok başarılı arkadaşlar var yardım edeceklerini düşünüyor ve bu konuda dikkatli olmalarını öneriyorum bir verify kodu bütün emeklerinizin elinizden alınmasına neden olabilir.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Sevgiler saygılar,
Siteni yeniden doğruluyarak durumunu anlatan bir mail ve yeniden değerlendirme isteği göndererek başlayabilirsin.Geçmiş olsun.