Sorun çözülmeyecekse var olan yedeklerimi almak ve ücretimin geri iade edilmesini talep etmek zorundayım. Kusura bakmayın ama tahammülüm kalmadı. Kurac ta bana sormuştu nasıl diye? iyi demiştim...Biz iyilik gördüğümüz yere iyilikle karşılık veririz ama zararırımız olursa da telafi etmeye çalışırız.. Hiç değilse bir açıklama yapılsa yine bir derece tahammül edilir. Ama o da yok.
1 haftadır sürekli kesinti vardı zaten. Düzelecek düzelecek dediniz. Buyrun şimdi gelinen noktaya bakın. Kaç tane PM attım size. Burda ki satış konunuzda da belirtmiştim ilk sorun yaşadığımda. Sitenize ilk alışverişimiz sonrası üye oldum.. Reseller paketine ilişkin bilgi dahi göremeden silindi tüm hesap bilgilerim. Geçen hafta yine üye oldum.. Ticket attım, yine hesap silinmiş. Telefonla arasam da bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Ya bu kadar mı bahtsızım ben... Ya da r10'daki reseller satıcılarına hep bozuk HDD mi satmışlar, Ya da bozuk Hdd'li sunucumu kiralamışlar.. Yedeklerin düzenli olarak alındığını ve farklı bir hdd'de saklandığını da belirtmiştiniz. Rica ediyorum zaten 2 tane kendi çapımda sitem var onlarla ilgili tüm bilgilerimi verin. İstemiyorum yahu çalışmak, iş yapmak burdan birileriyle.. "İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" bunu bari prensip edinsin buradaki arkadaşlarımız.