Sokakta ıssızdı,heryerde elinde silahlı adamlar birbirine bakarak o kadını gösteriyordu.bende o kadını yanıma alarak oradan uzaklaşmasını söyledim.kadın anlayışla karşıladı beraber bir taksiye atladık.evime gittik.kadın bana şehvetli bakarak beni etkilemeye çalışıyordu.şaraplarımızı içtikten sonra kadın bana bu gece bende kalabileceğini söyledi bende tamam dedim.o gece heyecandan uyuyamamıştım.birden odamın kapısı çaldı o kadın içeri girdi.üstünde sadece benim verdiğim gömlek vardı.yanıma sokuldu.bana bu gece benim yanımda uyumak istediğini söyledi.anlayışla karşıladım.çünkü dışarıda sağanak yağmur ve ıslık sesi çıkartan rüzgar vardı.yanıma yattığında sıcak bedenini yanımda hissettim.ama ben ona bişi yapamazdım.çünkü onu öncedende tanıyordum.onu seviyordum.ama o bana bir gecelik aşk gibi davranıyordu.bana sarıldı öpmeye başladı.elimle onu iteleyip odadan çıkmasını söyledim.son sözlerim,ben seni sıradan bir kadın değil,bir sevgili gibi seviyorum dedim.Bu romanı okudum acaba ne anlatmak istiyor ? arkadaşlar yardım.