Konunu güzel bir şablonla aç kardeş efendi efendi. Kimsede sana karışamasın. Pm isteyin bende atayımla olmaz. Tabi sonucta referansların var ama en babası kaç günlük? Yarın bir gün olurda lisans iptal olursa belki utancından konuya giremez seni tekrar şikayet etmek için. Ben sen dolandırıcısın demiyorum haşa ama bunlar olası durumlardır.

Bir yandan sanırım bu OyuncuTR ona buna camur atmasın yanlıs hatırlamıyorsam aynı şekilde oda satiş yaptı Seyfullah sa ismi. Senin çalıntı cc ile almadıgını ne bilsin herkes? Sende sıfır lisans almıyormuydun?

Nasıl sizdeki mantık ********** arkadaşımızın dediği gibi bende böyle birşey görmedim. Bana siz şunun açıklamasını yapın ben ozaman boynumu bükerim. 180$ gibi bir fiyata anlık alınan lisans 80$ a nasıl satılır? Bu yoğurdun bolluğu nereden geliyor bana bunun açıklamasınıda yapın bakıyorumda bunu size soran yok.

Bu millet kan uykusundamı ya da düşünemiyor mu? Sonra şablonunuz yine çok güzel evet sizi anlatıyor. Ve konuda sahiden çorba oldu. Burda lisans satanların uyması gereken bir şablon olmalı. Şu konunun db kabartan çirkin görüüntüsünede bakın hele...

Benden bukadar dostlar.. Yaparsanız iyi satışlar. Ömür yetmezse siz sağ ben selamet =)