15-20 gün önce sigarayı bıraktım..Günde 3-4 paket kısa winstın layt içiyordum..Kendimi bildim bileli içiyordum (birkaç yıl önce sadece 1 ay içmemiştim) ve sigarasız bir hayatın nasıl olduğunu bilmiyordum daha doğrusu 18'li yıllarımdan öncesini hatırlamıyordum..Artık hayatım 2 sigara arası verilen molalardan oluşuyordu..Resmen köleleşmiştim..Daha sonra internette bir film sitesinde dolaşırken bi video dikkatimi çekti (kısmet)..1 saat sürüyordu ve sigaranın aslında uyuşturucudan daha fazla bağımlılık yapan bir uyuşturucu olduğunu, içenleri köleleştirdiğini ve içince faydalı olduğunu sandığımız (stres, sosyallik) şeylerin aslında bir yanılsamadan ibaret olduğunu, bırakmanın da dünyanın en kolay işi olduğunu bana anlattı..Ve bütün bunları bana aptalmışım gibi değil de mantık çevçevesinde ıspatladı..Çünkü sigara tiryakisine kanser olacan, aptalsın, parana sağlığına yazık vs. gibi şeyler diyince bir tane daha yakar, çoğumuzda bu böyledir..Lafı daha fazla uzatmadan video linkini koyayım..
Sigarayı 60 Dakikada Kolayca Bırakın & Karışık Videolar, İlginç Olaylar & Video, Video izle

Not: Videoya kolay erişebilmek için websiteme koydum..Reklam amaçlı değildir..Sadece dünyadan bir tane daha uyuşturucu bağımlısı eksilsin diye bu konuya yazdım..Kusura bakmayın..Videoyu sakin kafayla, baştan sona hevesle ve dikkatli izlemelisiniz..