mg-web adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam, askerlik aklımdan geçiyordu bozdurup tecil i gidiyim diyordum fakat böyle bi durumla değil ve bu kadar erken değil. hayırlısı artık elden gelen bişey yok. Sen tut emek ver sen tut varını yoğunu ortaya koy sonrasında böyle olsun. Sonrasında bu şekilde ortada kal.
Aynı duruma 2. sefer düşüyorum diğerinde toparlandım bi şekilde ama büyük izler bıraktı bu seferki işallah öyle olmaz. Herkes için hayırlısını diliyorum Allahtan...
Hocam hayatta risk olmadan kazanç olmaz. Risk de böyle inişleri beraberinde getirir. 2001 yılındaki krizde işten atıldım 8 ay işsiz kaldım, ev sahibi evden attı, insanların yanında sığıntı gibi yaşadım, kredi kartı borcum temerrüde girdi 2 senede 40 milyarı aştı. Hayatım bitti derken kredi kartı yasası çıktı. 40 bin lira olan borç 4 küsür milyara düştü. Taksitlendirdim ödedim. Yeniden iş buldum, yeniden ev kurdum... Dibe vurdun mu hayat tekrar yukarı doğru çıkmaya başlıyor. Sıkma canını...

Beterin beteri var. Böyle tecrübeleri bekarken yaşamak çok kolay emin ol. Sürünsen ne olur ki? Bu tecrübelerden doğru dersleri çıkar ki yarın bir gün evlendiğinde çoluk çocuk sahibi olduğunda böyle çöküntüleri kaldıramazsın. Bekarken sokakta yatsan koymaz emin ol ama bebeğine süt alamayan insanlar var bu ülkede. O yüzden haline şükret. Gerekli dersleri çıkar. Yarın aynı hatalar düşme.

Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Sen de gayet pahalısından bir tane satın almışsın.