ödemeniz geri yapıldımı yapıldı fazladan deneme süresi olan zamanı aştınızmı aştınız ve bu deneme sürecinde sitenizi sunucuda sorunsuz bi şekilde kurdunuzmu kurdunuz demekki sunucu kapalı olsaydı siz sitenizide kuramıcaktınız buradan eşittir çıkan şey insanların en yoğun olduğu zamanda çok ansızın geri ödeme talebinde bulunması herneyse + yedeklerinizide aldınızmı aldınız demek oluyorki size yeterince ve çok güzel bir destek ve iyi niyet göstermişiz hayırlı günler dilerim
hiçte değil siz 7 gün deneme süremiz var bu süre zarfı içinde memnun kalmazsanız para iadesi veriyoruz dediniz.Ben parayı göndermeden önce sizden 3 gün deneme süresi aldım o süre zarfında zaten reselleri açmaya hiç vaktim olmadı 1 kez dahi işlem yapmadım.Parayı gönderdikten sonra kullanalı 2 gün oldu net 2 gün reseller full problemliydi.Sizin resellerinize kurmasamda o site zaten kurulurdu Güzelhosting ile çalışıyorum ben kaç aydır o resellerime yine kurardım.Ben sadece bir site kurmak için bir reseller neden açtırıyım?En yoğun anınızda bile olsa müşteriye hadi hızlı ol ver hesap numaranı gibi ifadeler kullanmanız zaten yanlış.Para iadesi aldım ama nasıl aldım.Almadan önce para iadesi var sonra 7 gün kullanım süresi dolmadan para iademiz yok bu nasıl iştir.Gönderiyormusunuz göndermiyormusunuz dediğimde göndermiyorum dediniz.Yedeklerimiz verildi ama yok siteyi kur ondan sonra para iadesi iste ondan sonra bide yedek iste gibi bir tavır bugüne kadar karşılaşmadım hep zorluk.