Eleganthostingden geçenlerde bi reseller almıştım.Reselleri denemek için bir kaç gün süre istedim.Denedim reselleri ve 2 gün boyunca hep sorun dedim para iadesi istiyorum.Reselleri 7 gün para iademiz var diyen adam para iademiz yok diyor.Sonra dedim 7 gün dolmadı felan tamam tamam ver hesap numaranı gibi bir ifade ile karşılaştım.Ben garanti bankasından eft yapmıstım dedi iş bankası verin yok dedim iş bankası bende nasıl vereyim.Gönderemeyiz o zaman kusura bakmayın dedim.Ben size nasıl gönderdimse sizde bana o şekilde gönderebilirsiniz dedim.Tamam ver hadi ver.Hesap numaramı yazarken hadi hızlı ol işim var diye bir tepki ile daha karşılaştım.Sonra gönderdim paranı hadi bye dedi.tabi bu arada reseller paneline ulaşamıyordum yedekler ne olacak dedim Terminate dedi.Nasıl terminate dedim.Tasarım yap siteni kur kur dedi sonra para iadesi iste oh ne güzel diyor.Ben tasarım yapıp site kurmak için alsaydım bu reselleri diğer resellerime kurardım dedim.Yani kısacası arkadaşım kesinlikle önermiyorum.
ödemeniz geri yapıldımı yapıldı fazladan deneme süresi olan zamanı aştınızmı aştınız ve bu deneme sürecinde sitenizi sunucuda sorunsuz bi şekilde kurdunuzmu kurdunuz demekki sunucu kapalı olsaydı siz sitenizide kuramıcaktınız buradan eşittir çıkan şey insanların en yoğun olduğu zamanda çok ansızın geri ödeme talebinde bulunması herneyse + yedeklerinizide aldınızmı aldınız demek oluyorki size yeterince ve çok güzel bir destek ve iyi niyet göstermişiz hayırlı günler dilerim