merhabalar yeni bir ***** proje için vps yada reseller almak istiyorum ama kararsızım artık gelen yorumlara göre ne alacagımı kararlaştıracagım (gelen yorumların VPS olarak agır basacagınıda biliyorum ) şimdi dedigim gibi ilk etapta ***** izni ve yurt dışı locasyonlu olacak tr de kapanacagını bildigim için ing olcak site ve en önemlisi videolar sunucuda barınacak + kesinti siteye ulaşamama gibi sorunlar minumum alt düzeyde olacak kimse benim sunucuda aksaklık olmaz demesin yüzde yüz hizmet veremez mutlaka kesinti olacaktır ama hergün olanlar hiç yazmasın yada 3 4 günde,haftada bir iki gün olsa sorun dil yarım yada bi saate kadar aksi olursa çekinmeden şikayetim var bölümüne konu açar -itrader vermekten çekinmem istedigim sistem linüx olacak ve aylık 40 yada 50 tl ye kadar verebilirim özelliklerine gelince pek bi bilgim olmadıgından dolayı yine yorumlara göre davranacagım cevaplarınızı bekliyorum

not:lütfen işini ciddi anlamda yapanlar yazsın ve yeni bu işe başlayanlar yazmasın yeni üyeler de dahil en az 2 yada 3 senelik sektörde hizmet verenler ve resmi belgeli olanlar tercihimdir