https://www.r10.net/off-topic/439794-...u-hangisi.html
Bu konuyu siz açmıştınız dilek hanım. full speed açık ara önde. msn'den parfümü istediğimde de, 'şuan alsanız zarara girersiniz. önümüzdeki ay alın' gibi birşeyler söylemiştiniz. Ben de önümüzdeki ay da satış yapmanız gereken minimum tutara ulaşmanıza engel olmamak adına 'neden zarar giriyorum? her türlü, satış fiyatının yarısını vermeyecek miyim ki?' gibi sorular sormamıştım (:
Ayrıca SyhByz senden çok ama çok özür dileyerek şunu belirtmek isterim, bu parfüm 38,5 TL şuan Dilek Hanım'ın Avon satışı için önerdiği sitede. Benim anlamadığım oradaki fiyat bu iken, Dilek Hanım niye sizin fiyatınız için 'kaçırılmayacak fırsat' diyor. Olay size patladı biraz sanırım ama tekrardan çok özür dilerim. Dilek Hanım'ın mesajından dolayı yazdım bu fiyat ayrıntılarını
olayları başka boyuta sürüyorsunuz fiyatlar hala aynıdır ama elimizde yoktur.Ve geliş fiyatına verceğimde doğrdur ama gün bugun değildir fullspeed'in önümüzdeki aylarda bana geliş fiyatı 24 tl bile olacak ama önümüzdeki kataloğada bakarsak önümüzdeki ayda 67 tl'dir.Ve bu fiyata kimsenin almasını istemem yarı fiyatına almak varken.