1. saten üye olurken referans bildiriyoruz.eger ödeme yapılmaması sonucunda hesabın banlanması kendim talep ederim.
2. bahsi edilen3 itradeyse ben dostalarımdan da alıp verebilirim kendıme 3 itrade.
itrade mantıgı itrade ticaret puanı ticaret yaptıkca cogalıcak anlamında..
güvenmeyip katılmak istemeyen olursa zorla kimseye katıl demiyoruz biz emekcinin hakkını gerekirse fazlasıyla veririz.
anlıyorum fakat bence i-trade puanıda çok onemsenmemeli onemsenmelı, hani kişi hakkında bilgi amaçlı almış vermiş vs., 3 i-trade zorunlulugunu bılıyorum arkadaslarım vermek ıstedıler fakat ben vermelerının destekcısı degılım, sonucda ticaret puanı bu, itrade veren ark host verdım, ben ona itrade verdim o bana itrade verdi, saten itradenın asıl amacıda bu.yarısma bıtınce logo yu veren arkadas ben verıcem oda bana bole bole cogalıcak sizinde kandiliniz mübarek olsun
aynı konuyu la ılgili cevap yazdım saten itrade puanıyla ilgili.
tekrar söylüyorum ama 3 itrade gerektigini biliyorum ben ticaret yapmadıgım için suan 1 ama eger illaki yok 3 itraden yok ben yarısmaya katılmıcam diyosanız 3 degıl 10 tane itrade verdiriyim :S benım demek ıstedıgım ticaret yapmadıgım için itradem az yavaş yavaş cogaltıcaz insl.