sweet_boy57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 itrade ve birkac aylik yeni bir uyelik.
ortada bahsedilen miktar 350 TL cazibeli bir rakam ve herkesi bu konuda calismalar sunmaya davet ediyor. Lakin burada logo gonderen arkadaslar hepiniz ne cabuk unuttunuz daha once basiniza gelenleri?
ustelik calismalarinizi buyuk boyutlarda yayinlamakla kalmayip ornektir tarzi filigranlarda eklemiyorsunuz.
guzel calismalar gondermissiniz tebrikler, ayni zamanda konu sahibi neden referans, guvence, sirket detaylari gibi bilgileri sunmaktan cekiniyor?
Insaallah birkac gun sonra farkli bir baslik altinda gormeyiz sizleri.
1. saten üye olurken referans bildiriyoruz.eger ödeme yapılmaması sonucunda hesabın banlanması kendim talep ederim.
2. bahsi edilen3 itradeyse ben dostalarımdan da alıp verebilirim kendıme 3 itrade.
itrade mantıgı itrade ticaret puanı ticaret yaptıkca cogalıcak anlamında..
güvenmeyip katılmak istemeyen olursa zorla kimseye katıl demiyoruz biz emekcinin hakkını gerekirse fazlasıyla veririz.
anlıyorum fakat bence i-trade puanıda çok onemsenmemeli onemsenmelı, hani kişi hakkında bilgi amaçlı almış vermiş vs., 3 i-trade zorunlulugunu bılıyorum arkadaslarım vermek ıstedıler fakat ben vermelerının destekcısı degılım, sonucda ticaret puanı bu, itrade veren ark host verdım, ben ona itrade verdim o bana itrade verdi, saten itradenın asıl amacıda bu.yarısma bıtınce logo yu veren arkadas ben verıcem oda bana bole bole cogalıcak sizinde kandiliniz mübarek olsun