LorDKaaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
itrader yetersiz güven söz konusu
****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlara güvence verin.referans şirket detayları vs.
1 itrade ve birkac aylik yeni bir uyelik.

ortada bahsedilen miktar 350 TL cazibeli bir rakam ve herkesi bu konuda calismalar sunmaya davet ediyor. Lakin burada logo gonderen arkadaslar hepiniz ne cabuk unuttunuz daha once basiniza gelenleri?

ustelik calismalarinizi buyuk boyutlarda yayinlamakla kalmayip ornektir tarzi filigranlarda eklemiyorsunuz.
guzel calismalar gondermissiniz tebrikler, ayni zamanda konu sahibi neden referans, guvence, sirket detaylari gibi bilgileri sunmaktan cekiniyor?
Insaallah birkac gun sonra farkli bir baslik altinda gormeyiz sizleri.

byhayalet123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. saten üye olurken referans bildiriyoruz.eger ödeme yapılmaması sonucunda hesabın banlanması kendim talep ederim.
2. bahsi edilen3 itradeyse ben dostalarımdan da alıp verebilirim kendıme 3 itrade.
itrade mantıgı itrade ticaret puanı ticaret yaptıkca cogalıcak anlamında..

güvenmeyip katılmak istemeyen olursa zorla kimseye katıl demiyoruz biz emekcinin hakkını gerekirse fazlasıyla veririz.
ben odemeyeceksin diye birsey soylemedim. bir buyukleri olarak katilimci arkadaslara daha once yasadiklari olaylari anlattim. sizde iyi bilmelisinizki bahsi gecen arkadaslarda haktan hukuktan dem vuruyorlardi. odeme yapmadiginizda banlanmaniz zaten normal bir olay bunun icin basvuruda bulunmaniza gerek kalmiyorki.
ayni zamanda halen sordugum soruya cevap vermemissiniz. buna saygi gosteriyorum tabiki. kandiliniz mubarek olsun.