serdar128 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar son dönemler pek iyi şeyler yaşamadım , benki bilgisayar başından kalkmayan sütün tekiydim , ama şu son yaşadığım olaylardan sonra evde duramaz oldum , içim sıkılıyo , bugun bir kızla buluştum kızın eski çıktığıda geldi takip etmiş onu , benki kavgadan bu kadar çekinen kişi gittim çocuğun yakasına yapıştım bırakıcaksın bu kızın peşini dedim, 5-6 kişi topladım çevirdim çocuğun önünü
yarında 50-60 kişi topluyum mahallesinde yakalıyacam onu , bu iş beni fena sardı hea meğer bende ne cevherler varmış
Adamlık Bilekte Değil,Yürektedir Kardeşim. Senin o Erkeklik Dediğin yoldan Bende geçtim. Hergünüm kavga,hergünüm artistlikti. Şuanda noldu biliyormusun?
O kavga'ya beraber gittiğim arkadaşlarımdan 2 tanesi bıçaklanarak öldü. Birisi Pompalı Tüfekle vurularak öldü. 4 Tanesi de şuanda Hapiste. Ee nerde kaldı erkeklik? Bırak bu işleri kardeşim bırak. Eskiden Kavga olsada kavgaya gitsek diye,kavga çıkartmak için bahane arayan gençlerdik birisi yan baksa gidip adama sataşırdım. Şimdi ise Adam Küfür dahi etse Arkamı dönüp çekip gidiyorum.Çünkü arkadaşlarımın halini ve durumunu biliyorum
İster kaçtı desinler,ister korktu desinler umrumda olmaz. Arkamda ailemi,sevdiklerimi gözü yaşlı bırakmaktansa ben korkak denilmeyi tercih ederim.