Franco'nun pozisyonunun net bi' resmini koyar mısın? Kafa atılan(!) pozisyona gelelim, Mustafa Sarp onu durup dururken mi yaptı?
Mustafa Denizli'nin eleştirilme olayına gelelim; sen Beşiktaş'a neredeyse tarihinin en kötü sezon başını yaşatıyorsun. Yorgun takımdan üç tane yiyorsun ve eleştirilmeyeceksin. Nerede görülmüş bu? Ben Beşiktaş kötü oynadı demiyorum, Galatasaray iyi oynadı da demiyorum. Fakat siz ne zaman yenilseniz, iki üç resim bulup olayı direk hakemlere falan çekiyorsunuz. 3 golü de hakem attı zaten.
Nedense bu tür mesajları Emre'nin hareketlerinden sonra görmüyoruz. Kaldı ki her maçta Emre'yi tahrik edici en az 4-5 pozisyon oluyor. Mustafa ilk faulde böyle bir şey yaptı. Ben eminim ki o hareketi Emre yapsaydı vay efendim bu adam hala düzelmedi mi hala olgunlaşmadı mı daha geçen hafta ne oldu zart zurt diye eleştirilmeyen noktası kalmazdı. Mustafa sinirlenmiş olabilir, Tabata sert girmiş olabilir, ama ilk sıradan bir faulde bu kadar sinirlenmesine ben anlam veremiyorum. Kafa atıyor, herifin kafasına tekme atıyor. Yok böyle bir şey. Yanlış anlama Emre'nin hareketlerini tasvip etmiyorum, takımımda görmekten çok da haz almıyorum o ayrı mesele ama forma rengi değişince mesajların da değişmesin. Medya 1 aydır Emre'nin annesine sövmediği kaldı, ama Mustafa'nın hareketi hiçbir yerde konuşulmuyor. Medyadan ve r10'dan biraz objektiflik bekliyorum ben açıkçası. Ha, benim fikrimi sorarsan; ilk fırsatta Emre'nin takımdan kovulmasından yanayım. Böyle birinin kaptanlığa getirilmesine de anlam veremedim o apayrı konu zaten. Ama biraz objektiflik.