Franco'nun pozisyonunun net bi' resmini koyar mısın? Kafa atılan(!) pozisyona gelelim, Mustafa Sarp onu durup dururken mi yaptı?
Mustafa Denizli'nin eleştirilme olayına gelelim; sen Beşiktaş'a neredeyse tarihinin en kötü sezon başını yaşatıyorsun. Yorgun takımdan üç tane yiyorsun ve eleştirilmeyeceksin. Nerede görülmüş bu? Ben Beşiktaş kötü oynadı demiyorum, Galatasaray iyi oynadı da demiyorum. Fakat siz ne zaman yenilseniz, iki üç resim bulup olayı direk hakemlere falan çekiyorsunuz. 3 golü de hakem attı zaten.
Franco'nun pozisyonuna koydum reim gayet net bence, Sarp olayında haklı veya haksız attı mı atmadı mı? Tabata zaten sarı kart görmeliydi o hareketten gördü de.
Biz ne zaman yenilsek mutlaka resimlik pozisyonlar oluyor ondan koyuyoruz. Takım o kadar bitirildikten sonra da o 3. golü atın bir zahmet.
Bence eleştirilmesi gereken en son adam Denizli'ydi dahiyane bir kadro sürdü sahaya ama olmadı. Beşiktaş mutlaka ayağa kalkacaktır, ama öyle ama böyle. Gerektiği zaman
şerefli ikincilikleriyle övünebilen bir takımız. Fakat bir Galatasaraylı da çıkıp evet kardeşim o pozisyonlar haksızdı, maçın hakkı 3-0 değildi diyebilsin beni düşündüren nokta bu.