akilli arkadasin birisi -rep vermiş anlamadın neden verdiginide repe ticaret yazmıs burasi ucretsiz script paylasim yeri ve bende paylastigim scriptten ucret talep etmedim dil dosyasini isteyene satabilirim dedim e bunda benim hakkım yokmu sizce bukadarda olmaz almak istemiyorsan oturur yazarsin yada satın alırsın bende sonucta birseylerin karsiliginda aldım bu dil dosyasini oturup yazmadım neden satın aldıgım yada emek harcadıgım birseyi bedava vereyim yazıklar oldun diyorum ve buda son paylasimimdi bomba 2 yi paylasmaya hazırlanırken boyle birseyle karsilasmak beni uzdu ve iglikten maraz dogdu biz turkler hic akıllanmicaz galiba
inanin su konuda alinmiş tek repim var oda -rep bukarda olur anca +rep istemiyorum -rep hic istemiyorum durduk yere verilince acı koyuyor yapan arkadas kendinden emin sekilde oturuyordur simdi dil dosyasini bedava alamayinca tabi en kolayi - rep vermek donup durup aklıma geldıkce delleniyorum

ben bana kotu soz soyleyenleri yada elestirenleri bile + reple uyariyorum bu saaten sonra ne paylasim nede + rep