Kimseye bişey dediğim yok. Bilakis bu forumda binlerce kendini beğenmiş , burnu büyük insanlarla dalga geçmek hoşuma gidiyor diyebilirim...

Dünyanın en iyi forumlarından bir tanesi olması gerekirken, insanların egolarını tatmin ettiği bir forum halinde burası.Birkaç yıldır buraya üyeyim ama attığım mesaj sayısı 100 ü geçmedi.Çünkü birbirine destek olup 'arkadaşım o öyle değil böyle daha iyi' diyebilmemiz gerekirken; forudaki konuların %85inde , 'sende bu işi biliyosan ben insan değilim' mantığı mevcut.

İşte bu yüzden normalde 600 lira bile çok olan haber scripti fiyatını 800 lira diye değiştirdim.ayrıca scriptin alıntı olduğunu söylemese içinde kalacak arkadaşlar saolsun daha ilk mesajlarda 'aaa bu alıntı hahahaha' gibi saçma mesajar atmış... Sanki kendisi hiç alıntı kod kullanmıyomuş gibi. Tabiki alıntı bide oturup 0'dan mı yazacaktım.Haaa şu var. Bu kod alıntı evet ama aldığım gibi bırakmadım.Her satırına müdale ettim, geliştirdim.

Neyse rep vermekle mouse aşınmaz.insanları rep puanına göre değerlendiriyosanızda bir gariplik var derim ben.