bende yeni kurdum vBoseoyu. admin paneline nasıl gireceğim? şifre istiyor ama ben şifre belirlemedim ki? default şifresi nedir bunun? dostum yeni konu açmak istemediğimden buraya yazdım. anlayışla karşılarsın umarım..
vBSEO Kontrol Paneli Şifre Değiştirme
Olurda vBSEO Kontrol Panel şifrenizi unutursanız yapmanız gereken olay çok basit. Ftp ile sitenize bağlanarak includes klasörü altında yer alan config_vbseo.php dosyasını bilgisayarınıza download edin. Daha sonra tercih edeceğiniz bir düzenleyici programı kullanarak config_vbseo.php dosyasını düzenleyin ve aşağıdaki satırları aratın.
// ****** CONFIG PANEL PASSWORD ******
define('VBSEO_ADMIN_PASSWORD', 'sdfjkasdhakdasdklad');Yukarıda göreceğiniz sdfjkasdhakdasdklad sadece örnek amacıyla verilmiştir. Burada var olan şifreniz md5 formatında saklanmaktadır. hkaeaheayeagageagea kodunu olduğu gibi silerek satırları aşağıdaki formata getiriniz.
// ****** CONFIG PANEL PASSWORD ******
define('VBSEO_ADMIN_PASSWORD', '');Dosyayı kaydedin ve ftp ile includes klasörüne upload ediniz. Daha sonra browserınız aracılığı ile vBSEO Kontrol Panelinizi ziyaret ederek kendinize yeni bir şifre belirleyiniz