Dualwarior adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14 yaşındayım.php bot yazacam mesala 14 yaşındayız deyince hemen git kumda oyna muhabbetleri.bana karşı çok kullanılmasa da forumda çok okuyorum 14-15 yaşında biri bişey satarken yada ücretli bişey yapınca bebelerle bu iş olmaz de git velet gibi postları çok okuyorum.hiç seo ile ilgilenmedim ama popmundo oyunu üzerine açtığım sitede popmundo kelimesinde 5. ve 2. sıra aralığında değişiyorum şuan 4.sıradayım.imzamdaki site.büyük bi başarı olmayabilir ama tek adam akıllı sitem bu.kullandığım yazılmıda kendim yazdım.web konusunda az çok bilgim var ama neden bizi küçük görüyorlar anlamıyorum 18 yaşından küçük olunca hemen beceremez deniyor en azından adam dolandırmıyoruz eminimki dolandıranlar vardır.Ama bu yaşta olunca para fazla önemli olmuyor o yüzden dolandırmayı pek düşünmüyor insan.
bu postu da başvurmak için yazmadım sadece sitemimi belirtmek istediğim için yazdım.gerçi ne yazarsak yazalım insanların düşüncelerini değiştirmek çok zor ...
++ Bir çok abin yaşındaki insandan daha olgun düşünüyor ve konuşuyorsun. Başarılar diliyorum.