Resim adlarını olduğu gibi başlık ve taglara atıyor. Ama Sorun derken mesela şu;
mariah carey walllpaper dosya ismi buysa aynen tagada atıyor fakat 3 parça halinde. mariah carey walllpaper olarak değil
mariah, 1.tag
carey, 2 tag
walllpaper,3 tag
Senin sitendede aynı sorun var mesela sen dosya adlarını olduğu gibi taglara attığın için mariah carey walllpaper 35, mariah carey walllpaper 36 gibi taglar çıkarıyor. Ama dosyaları editlersen. mariah carey, şeklinde yaparsan, mariah ve ayrı olarak carey yapıyor.
Bu olay biraz kötü olmuş. Google dan gelen çok oldumu o kdar resim upload ettin

SEO linki açtığımda sitede sorun çıktı sende oldumu. Ki hostla ilgili bir problem yok. site resmen kilitleniyor. Firefoxu kilitiyor. Bir kategorinin üstüne geliyim o anda kilitleniyor
Not: SEO link sorunuda çözüldü. htaccess dosyasımıydı neydi onun başındaki (_) işareti (.) olarak değiştirdiğinde çözülüyor. Deneyipte benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara duyurulur. Sitemapi hostumda oluşturdum ama resimlerin linkini almadı sanırım ajax olarak görüntülediği için o bölümü. Belkide Ajaxla alakası yoktur kodçu arkadaşlar bilir benim bilgim yok sadece bir tahmin
hic sorun degil benim icin sonunda 35 de olsa 36 da olsa google aramalarında
mariah carey 36 olarak gozukuyor olacak yani sonucta aramalarda mariah carey cıkacaktir istersen reklam alanindaki sayaca bakabilirsin dunyanin 4 bir yanindan gelenleri goreceksin ustelik sadece 140 sayfa indexsim var ve emin ol hile olmasi imkansiz neyse suan 17k vallpaper var ve her gun 1 2 k eklemeye calisiyorum herkese kolay gelsin