batinduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki sen bir yol bul devlete sana yol yapacak evine elektrik bağlayacak sen vergi vermessen.Sen vergini vermessen devlet başkasından seninin verginide alıyor.Devlet dediğin halktır.Halkın kendine vatanına milletine saygısı yoksa gider yiğenini oğlunu işe alır.
Ülkenizi kötüleyerek hiçbiryere varamazsınız.Bu devlet bu millet nerelden nerelere geldi aç oku. Sonra bak bakalım o milletin bu seviyeye gelmesinde senin payın ne kadar.
Ayrıca o devleti seçende sizsiniz. ve size bu devlete bağlı kalın diyen yok.git Amerikaya İngiltereye orada yaşa.Devletini sevmeyen adamın devlete yararı olamaz. devlete yararı olmayanında devlette işi olamaz.

ben sana dedimmi vergi vermek istemiyorum.diye sana diyorum ki devlet vergi diye bizi soyuyoar yahu hangi ülkede %50 %80 oranında vergi alındığı görülmüştür.ben yurt dışınada çıktım inanki türkiyeyi katlar 4 e de böler burda.türkiyeyi sevmemek söz konusu değil ama bir ülke vatandaşını soyar mı bu kadar arkadaş.geçen sel oldu millet perişan oldu aç kaldı oralarda.yurt dışında böyle birşeyi asla ama asla yaşamazsınız.bunu kabul etmelisiniz yaşasın vatanımız milletimiz diye diye böyle uyutuldunuz uyanın artık ey ahali .birileri kendi cuntasını sürekli yönetiyor.birşeylere yön verin bu sisteme karşı çıkın.