Alıntı
Checking description relevance
Your page description needs to be rewritten. It does not summarize the contents of the site.
------------
Checking keyword relevance
Your keywods need to be rewritten. They should emphasize the main points of your page.
--------------
Your URL needs to be rewritten. It is very cryptic and not user friendly.
bu üçünde ne demek istiyor. anlamadım ve bi bu üçü %100 cıkmadı.
bilen warsa acıklarsa sevinrim. ve translate ile ceviriip iş olsun diye yazmayıpn lütfen
ayrıca +rep güzel paylasm
Sayfa tanımı (description) yeniden yazılmalı. Site içeriğinizi özetlemiyor.
Anahtar kelimeleriniz (keywords) yeniden yazılmalı. Sitenin önemli noktalarına değinmiyor.
URL'niz değiştirilmeli. Kullanıcı dostu değil ve karmaşık...
Alıntı
Checking description relevance
The page description should summarize the contents of your page. Use the following words as an inspiration for your new page description.
ne demek arkadaşlar bu ?
Sayfa tanımı (description) site içeriğini özetler nitelikte olmalı.Örnek olarak aşağıdaki kelimeleri gözönüne alabilirsiniz...
Alıntı
The URL should offer your visitor a glimpse to your page. Use the following words as an inspiration for new URL.
bu nedir acaba ?
URL'nizi ziyaretçinin gözüne ilişecek, dikkatini çekecek bir biçimde olması gerektiğini öneriyor.
Arkadaşlar orada keywords önerileri var. Site ingilizce olduğu için dikkate alınmaması ihtimali daha yüksek. Keywords'leri seçme mantığı şu; sitede en çok kullanılan kelimeler hangileriyse, onları kullanmanızı öneriyor. Mesela benim en çok kullandığım kelimelerden birisi
değil kelimesiymiş. Ama ben bunu keywords olarak yazsam hiçbir işime yaramaz. Çünkü kimse kalkıp da arama motorlarında
değil kelimesini aramaz

Site dili ingilizce olduğundan türkçedeki bağlaç tarzı kelimeleri ayırt edemediğinden, böyle hatalar oluyor.
Burada temel mantık; sitenizin içeriğine uygun, en çok kulanılan ve ziyaretçilerin arama motorlarında arama ihtimalleri yüksek kelimeleri kendinize keywords olarak seçmeniz... Eğer site içeriğiyle ilgisiz, fakat popüler kelimeler seçerseniz, ziyaretçi sitenize gelir ve içerikle tanıtımdaki farklılığı görür. İşte o ziyaretçinin ikinci gelişi, rüyalarınıza tekabül eder genelde

Temel mantık bu.. .Umarım işinize yarayak birşeyler yazabilmişimdir...