utq_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adamlarda haklı beyler şuan için bence 0.02 sabit olması çok iyi.. tabiki düşk insanın katılası gelmiyor ama diğer firmalarla kıyasla? adtech ömrümü yedi.. şimdi legal sitelerimden adtech çıkarım ara.com.tr ye geçiyorum bakalım hayırlısı.. en azından adtech gbi 10tık a 0.1 vermiyor.. sabah gördüm cinnet geçircektim *** 0.01 den bile az :@.. ara.com.tr size tavsiyem geniş reklam veren çevresi oluşturun, ve reklam verenlerle ilgilenin çünkü başlıklar reklamlarilgi çekici olmalı tıklanabilitesi olmalı ki hem biz hem onlar kazansın.. dandik saçma reklamlara tıklanma yüdesi çok düşüyor ve ikimizde kaybediyoruz.. unutmayın pazarlamayı iyi yapan biri tıklanacak n son şeyi doğru slogan doğru logo doğru başlık ve açıklama ve anahtar kelimelerle en yükseklere taşır. facebook reklm üzerine çalıştım bi ara ordan biliyorum bunu artık yaşarayak öğrendim.. Saygılar ve herkese bol kazançlar firma dahil :P
Merhaba ;Çarşambadan itibaren reklam alanlarımız değişecek ve görsellik bakımdan daha hoş olacaktır.Reklam konusunda reklamverenlerimize ve reklam yayıncılarımıza sunduğumuz en büyük avantaj içerik bazlı reklamlardır.

MyMaxi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni eklenen siteleri ne zaman onaylıyorsunuz?
Siteniz inceledikten sonra minimum 24 saat içinde onaylanmaktadır.